• Hotel Lighthouse

  Blaga mediteranska klima idealna je za svaku vrstu odmora. Uživajte u dugim sunčanim danima kakve pruža samo toplo mediteransko podneblje.
 • Hotel Lighthouse

  Udahnite svježi morski vazduh, okupajte se u toplom i kristalno čistom Jadranskom moru, sunčajte se pod vrelim mediteranskim suncem... Jednostavno, uživajte!
 • Hotel Lighthouse

  Divlja i prelijepa crnogorska priroda opčiniće sva vaša čula – prepustite se ugodnom doživljaju i doživite najljepši odmor i provod koji ste ikada imali.
 • 1
 • 2
 • 3

U restoranu hotela, možete uživati u vrhunskom kvalitetu i domaćoj tradiciji pripremanja mediteranskih jela za ručak ili večeru.

Elegancija aperitiv bara, njegov sadržaj i ugodna atmosfera čine ga veoma prijatnim za boravak. U večernjim časovima zabavićete se uz zvuke pianina.

Sve sobe su moderno dizajnirane i opremljene s najmeštajem toplih tonova, usklađenim s najfinijom posteljinom i toaletnom kozmetikom.


O hotelu Lighthouse

Hotel Lighthouse je sagradjen 1978 godine i nosio je ime Metalurg. Hotel se nalazio se u društvenom vlasništvu sve do 2008 godine kada je privatizovan. Od tada je prioritet kontinuirano podizanje nivoa kvaliteta usluga i rekonstrukcija hotela. Nakon djelimične rekonstrukcije hotela 2011.godine hotel je dobio i novo ime Lighthouse. Hotel posjeduje 365 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima .

Lighthouse ima dvije kategorije smještaja - superior sobe i apartmani i standardne sobe i apartmani.

Hotel Lighthouse se nalazi u centru Igala ( Herceg Novi) zbog svoje pozicije i sadržaja, idealan je kako za goste koji žele odmor tako i za organizovanje kongresa i seminara. Neposredna blizina brojnih restorana, suvenir šopova, prodavnica, mogućnost organizovanja brojnih izleta  za goste koji žele aktivan odmor i  dobar odnos cijene i kvaliteta usluge čine hotel Lighthouse pravim izborom za svakog gosta koji želi da istinski uživa u čarima ljeta. More, sunce, riba, vino i zvuk  gitare će Vas preporoditi i navesti da se uvijek vraćate Herceg Novom i nama, zadovoljni što ste bili naš gost.

View the embedded image gallery online at:
https://hotellighthouse.me/index.php/me/#sigFreeIda1741e0452


Ako imate bilo kakva pitanja?

Slobodno nas kontaktirajte Tel: +382 31 331 615!

 


Info Hotel Lighthouse


Submit

Info Hotel Lighthouse

Adresa: Ulica Norveška 2, 85 347 Igalo, Crna Gora.

Tel: +382 31 331 615

Email: sales@hotelligthouse.me

Website: www.hotellighthouse.me

Этот Joomla шаблон скачали тут.