• Hotel Lighthouse

  Blaga mediteranska klima idealna je za svaku vrstu odmora. Uživajte u dugim sunčanim danima kakve pruža samo toplo mediteransko podneblje.
 • Hotel Lighthouse

  Udahnite svježi morski vazduh, okupajte se u toplom i kristalno čistom Jadranskom moru, sunčajte se pod vrelim mediteranskim suncem... Jednostavno, uživajte!
 • Hotel Lighthouse

  Divlja i prelijepa crnogorska priroda opčiniće sva vaša čula – prepustite se ugodnom doživljaju i doživite najljepši odmor i provod koji ste ikada imali.
 • 1
 • 2
 • 3

Izleti

Dubrovnik

Svi putnici dobijaju mapu starog grada Dubrovnika sa označenim svim kulturno-istorijskim znamenitostima.

Izlet za Dubrovnik predstavlja jedinstvenu priliku da posjetite jedan od najljepših starih gradova na Mediteranu.

Poznati Engleski pisac GEORGE BERNARD SHOW tokom svoje posjete Dubrovnika rekao je:

" АКО ŽELITE DA VIDITE RAJ NA ZEMLJI, POSJETITE DUBROVNIK".

Nakon prelaska granice uživat ćete u prelijepom panoramskom pogledu na Hrvatsku rivijeru http://bestshopsoft.com/adobe-illustrator-cs6/.

Prije samog dolaska u Stari grad Dubrovnik, napraviti ćemo foto pauzu na najljepšem vidikovcu Dubrovnika i ostrva Lokrum.

U toku Vašeg slobodnog vremena u Starom Gradu možete da posjetite mnogobrojne spomenike kulture, muzeje, crkve, dvoreve, kule...

I naravno da uživate u jednom od velikog broja kafe barova koji dočaravaju predivnu atmosferu ovog srednjevjekovnog grada.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKIM AGENCIJAMA "TREND TRAVEL", "R-TOURS" I "ELIPS"


Manastir Ostrog

Svi putnici dobijaju materijal o manastiru i Sv.Vasiliju Ostroškom.

Manastir Ostrog sa Svetim Vasilijem Čudotvorcem predstavlja najveću svetinju u Crnoj Gori. Manastir je podignut 1650 godine, čine ga Donji i Gornji Manastir.

Gornji Manastir Ostrog se nalazi na 900 m nadmorske visine i u njemu se čuvaju mošti Sv.Vasilija Ostroškog koje imaju iscjeljiteljsku moć.

Manastir je najposjećenija svetinja na ovim prostorima a posjećuju ga svi vjernici bez obzira na konfesiju.

Predviđen je dolazak u Nacionalni restoran „Koliba " gdje pravimo pauzu za kafu i doručak po želji, kao i obilazak Gornjeg Manastira, Crkve Mučenika Stanka i Donjeg Manastira.

U povratku sa Manastira Ostrog pravimo pauzu za ručak.

Na povratku ćete imati priliku vidjeti i fotografisati prelijepu panoramu Slanog jezera i Bokokotorskog zaliva.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKIM AGENCIJAMA  "TREND TRAVEL" , "R-TOURS" I "ELIPS"


Trebinje

Posjetite jedan od najljepših gradova Bosne i Hercegovine - grad vina, sunca i platana.

Izlet za Trebinje vam omogućava da u jednom danu posjetite prelijepi stari grad a ujedno obiđete dva Manastira.

Obilazak obuhvata posjetu Hercegovačke Gračanice, zadužbinu Branka Tupanjca i posjetu manastira Tvrdoš koje je sjedište Eparhije Zahumsko-Hercegovačke i primorske, XII vijek . Bićete u prilici da vidite Arslanagića most, etnografski muzej i još mnogo toga...

Nakon obilaska Manastira imate slobodno vrijeme u starom gradu .

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKIM AGENCIJAMA  "TREND TRAVEL" I "ELIPS"


Međugorje i Mostar

 Osjetite duh Međugorja. Saznajte koji je to fenomen učinio Međugorje jednim od najpoznatijih i najposjećenijih mjesta hodočašća u katoličkom svijetu.

Mjesto molitve i pomirenja. Jos od 1981.godine Djevica Marija prenosi poruke mira i blagostanja i upravo je to ono što privlači milione posjetilaca iz cijelog svijeta.

Nakon posijete Međugorja uživajte u čarima jednog od najpoznatijih gradova na prostorima Bosne i Hercegnovine, čuvenom Mostaru. Mostar je dobio ime po čuvarima mostova ( mostarima ), na obalama rijeke Neretve. Grad je poznat po čuvenom Starom mostu iz 16 vijeka. Stari most je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji se nalazi na UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture svijeta. Obilazak župne crkve Sv. Jakova, Brdo Ukazanja, Kip Kraljice Mira...Pauza za ručak u restoranu...Nakon pauze povratak za Herceg Novi.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKOM AGENCIJOM  "TREND TRAVEL"


Skadarsko jezero Virpazar

Skadarsko jezero predstavlja najveće jezero na Balkanskom poluostrvu, nadaleko poznato po bogatstvu flore i faune a ujedno i mjesto kulturno-istorijske zaostavštine Crne Gore.

Odmah po dolasku slijedi vožnja brodom u kojoj ćete imati priliku da se uvjerite u naše prirodne ljepote koje će vas ostaviti bez daha i duboko vam se urezati u pamćenje. Za vrijeme vožnje u trajanju od 2,5-3 sata imaćete pauzu za kupanje i priliku da vidite tvrđavu Grmužur, Manastir Sv.Nikole, Manastir Kom, Trvrđavu Lesendro, Žabljak Crnojevića...

Nakon vožnje brodom slijedi ručak u restoranu.

U povratku sa Skadarskog jezera obići ćemo Rijeku Crnojevića.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKIM AGENCIJAMA  "TREND TRAVEL" I "R-TOURS"


Montenegro tura (Perast, Njeguši, Lovćen, Cetinje)

Ne propustite priliku da upoznate najznačajnije gradove i predjele u istoriji i kulturi naše države: Cetinje sa svojim brojnim spomenicima, Njeguše sa gastronomskim specijalitetima crnogorske kuhinje, i  jedan od najznačajnijih spomenika istorije i kulture države ,Njegošev Mauzolej na Lovćenu.

Putovanje se nastavlja u jednom od 25 najljepših zaliva na svijetu, Boki Kotorskoj. Stizemo u stari primorski gradić Perast. Nakon obilaska Perasta, napuštamo primorje i krećemo u unutrašnjost Crne Gore koje predstavlja potpuno drugačiju geografsku cjelinu.

Put nas vodi u predio Nacionalnog parka Lovćen, mjesto autentičnih i netaknutih prirodnih ljepota. Osvježenje i lagani snack su planirani u malom planinskom selu Njeguši koje se nalazi na 900m nadmorske visine a koje u isto vrijeme ima veliki istorijski znacaj jer predstavlja rodno mjesto vladara Dinastije Petrović - Petra II Petrovića Njegoša. Nakon snack-a u restoranu nastavljamo putovanje za Mauzolej na Lovćenu gdje cete imati slobodno vrijeme za obilazak Njegoševog Mauzoleja i uživanja u jednom od najljepših poglada koje možete doživjeti u Crnoj Gori.

" Odavde se vidi vise i bolje. Pomjere se granice ljudske i vremenske, svijet se otvori kao knjiga"-Njegos

Nakon obilaska mauzoleja nastavljamo put ka staroj crnogorskoj prijestonici Cetinju. U vašem slobodnom vremenu možete posjetiti dvor Kralja Nikole koji obiluje autentičnostima iz perioda vladavine kraljevske porodice, Cetinjski Manastir koji predstalja svetionik crnogorske vjekovne borbe za slobodu...

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKIM AGENCIJAMA  "TREND TRAVEL" , "R-TOURS" I "ELIPS"


Mini Montenegro tura (Risan, Kotor, Budva, Sv. Stefan)

Izlet u najjužniji fjord Evrope prilika da vidite jednistvenu prirodnu ljepotu ovog zaliva i da upoznate njegovu istoriju, kulturu i arhitekturu.

Bićete u prilici da posjetite najstariji grad na našim prostorima, Risan - sa mozaicima rimskog boga Hipnosa koji datiraju iz II vijeka naše ere.

Posjeta Starog grada Kotora, koji je, kao i zaliv , upisan u listu Svjetske baštine i pod zaštitom je UNESCO-a. Posjeta Starog grada Budve vam pruža mogućnost posjete crkvama, muzejima i galerijama ili šoping i uživanje u malim kafićima i neponovljivoj atmosferi. Uživaćete u hladu starih maslina i pogledu na Sveti Stefan, gradić iz 15. vijeka, danas jedinstveni Grad-Hotel i prepoznatljivi sImbol crnogorskog turizma.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKIM AGENCIJAMA  "TREND TRAVEL" I "R-TOURS"


 

Stari Bar i Ulcinj

Izlet vam omogućava da posjetite najjužniji dio crnogorske obale: stare gradove, džamije, najljepše pješčane plaže... Nakon posjete Starom Ulcinju, čuvenom gusarskom gradu u kojem je tamnovao i slavni Servantes, bićete u prilici da posjetite najdužu plažu na Jadranu - Veliku Ulcinjsku plažu.

U podnožiju planine Rumije, na strmom grebenu, nepristupačnom sa tri strane, smješten je Stari Bar. Njegov nastanak datira u vrijeme dolaska Slovena na Balkansko poluostrvo. Danas je napušten ali na samom ulazu u grad postoji veliki broj suvenirnica, kafe barova i restorana koji će vas sa svojom autentičnošću naprosto oduševiti. Pored obilaska Starog Bara posjetićete i najstarije stablo masline izniklo prije dva milenijuma!

Posjeta Starog grada Ulcinja, čuvenog gusarskog grada. Nakon čega slijedi posjeta najduže plaže na Jadranu - Velike Ulcinjske plaže.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKOM AGENCIJOM "TREND TRAVEL"


Rafting Tara

Splavarenje rijekom Tarom predstavlja jedno od najuzbudljivijih iskustava koje možete doživjeti u Crnoj Gori.

Poslije kanjona Kolorado u Americi, kanjon rijeke Tare je najdublji na svijetu. Predstavlja jedinstvenu oazu tišine i netaknute prirode. Imaćete priliku da panoramski vidite prelijepi Bokokotorski zaliv sa Peraškim ostrvima, Slano jezero i Kanjon rijeke Pive. Po dolasku na Šćepan Polje nas očekuje bogata trpeza sa Nacionalnom kuhinjom, nakon doručka prelazimo u džipove i nastavljamo vožnju od 12 km do mjesta gdje nas čekaju čamci i odakle započinje 18 km rafting rijekom Tarom i uživanja u prelijepim predjelima Kanjona. Za vrijeme raftinga imaćete priliku da vidite prelijepi vodopad, pećinu a na malim plažama i mogućnost pauze za kupanje .

Uzbudljivo ali bezopasno splavarenje se ne moze opisati riječima vec ga morate doživjeti. Nakon splavarenja čeka nas ručak u kampu.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKIM AGENCIJAMA  "TREND TRAVEL" ,  "R-TOURS" I "ELIPS"


Kanjoni Crne Gore

Izlet Vam pruža priliku da obiđete cijelu Crnu Goru u jednom danu. Vožnja i foto pauze u kanjonima Morače i Tare, koji ujedno predstavljaju najljepše vidikovce na našim prostorima, doživljaji su koji će vam se duboko urezati u pamćenje. Kanjoni predstavljaju jednu od glavnih atrakcija na sjeveru Crne Gore. Kanjon rijeke Tare je najdublji u Evropi (1300 m) i drugi po veličini u svijetu, poslije kanjona Kolorado. Kanjon rijeke Morače je jedan od najljepših kanjona u Evropi, kroz koji je put izgrađen poslije Drugog svjetskog rata. Rijeka Morača je lijepa i brza i njen nivo značajno raste poslije otopljenog zimskog snijega i poslije kiša. Rijeka je kristalno bistra i sa svojom azurno plavom bojom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Polazak je iz Herceg Novog preko trajekta, Budve, prema Cetinju. Foto pauza na Brajićima – pogled na prelijepu Budvansku rivijeru. Putovanje se nastavlja preko Podgorice, kroz Kanjon Morače - gdje vas očekuje više foto pauza i posjeta Manastiru Morači. Manastir Morača se nalazi u lijepom prirodnom ambijentu sa centralnom crkvom posvećenoj Bogorodici oko koje se nalaze prostorije u kojima se odvija skroman život kaluđera.

Zatim slijedi posjeta Nacionalnog parka Biogradska gora, gdje ćete biti u prilici da uživate u prelijepoj prirodi i Biogradskom jezeru. Put nastavljamo prema kanjonu rijeke Tare, i foto pauzi na najpoznatijem mostu u Crnoj Gori  Mostu Đurdjevića Tara. U popodnevnim časovima stižemo u nacionalni park Durmitor gdje posjećujemo Crno jezero.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKOM AGENCIJOM "TREND TRAVEL"


Rafting na Tari

PRVI DAN

Pauza za jutarnju kafu na putu od Budve ka Cetinju u Nacionalnom Restoranu.

Više foto pauza u Kanjonu Morače

Posjeta Manastira Morače

Nastavak putovanja prema Nacionalnom Parku Biogradska Gora

Pauza za obilazak Biogradskog Jezera

Više foto pauza u Kanjonu Tare

Zaustavljanje na Mostu Đurđevica Tara

Dolazak u planinski centar Žabljak,obilazak Crnog Jezera ,pauza za ručak.

Nastavak putovanja prema kampu Grab u Šćepan Polju,večera,smještaj.

DRUGI DAN

Doručak, vožnja dzipovima do Brštanovice,polazne tačke raftinga

Priprema za rafting( oblačenje opreme sa kacigama, sigurnosnim pojasevima...´)

Spuštanje najatraktivnijim bukovima i brzacima na Tari

Pauze tokom raftinga na lokcijama pogodnim za predah,forografisanje,kupanje....)

Dolazak u kamp , ručak.

Povratak za Herceg Novi preko Nikšića ,Grahova i Risna.

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA PUTNIČKIM AGENCIJAMA  "TREND TRAVEL" I "R-TOURS"


Albanija

Posjetite „ posljednju tajnu Evrope " zemlju dugo vremena skrivanu iza „ gvozdene zavjese " koja je otvorila širom svoja vrata za turiste iz cijelog svijeta da pokaže svoje gostoprimstvo i kulturno - istorijske i prirodne ljepote.

 

IZLET JE ORGANIZOVAN U SARADNJI SA  PUTNIČKOM AGENCIJOM "TREND TRAVEL"I "R-TOURS"

 

IZLETI UKLJUČUJU: PREVOZ KLIMATIZOVANIM VOZILOM

Этот Joomla шаблон скачали тут.