• Hotel Lighthouse

  Mild mediterranean climateis ideal for every type of holiday. Enjoy in long sunny days wichcan provide you only warm mediterranean area.
 • Hotel Lighthouse

  Wild and beutifull montenegrin nature will fascinate all your sences – enjoy the pleasent expirience and have the best holiday and fun that you everhad.
 • Hotel Lighthouse

  Inbreathe fresh sea ear, swim in the warm and crystal clear Adriatic sea, sunbath undermediterranean sun... Simply, enjoy!
 • 1
 • 2
 • 3

O hotelu Lighthouse

Hotel Lighthouse je sagradjen 1978 godine i nosio je ime Metalurg. Hotel se nalazio se u društvenom vlasništvu sve do 2008 godine kada je privatizovan. Od tada je prioritet kontinuirano podizanje nivoa kvaliteta usluga i rekonstrukcija hotela. Nakon djelimične rekonstrukcije hotela 2011.godine hotel je dobio i novo ime Lighthouse. Hotel posjeduje 365 ležajeva raspoređenih u dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama i apartmanima .

Lighthouse ima dvije kategorije smještaja - superior sobe i apartmani i standardne sobe i apartmani.

 

Hotel Lighthouse se nalazi u centru Igala ( Herceg Novi) zbog svoje pozicije i sadržaja, idealan je kako za goste koji žele odmor tako i za organizovanje kongresa i seminara. Neposredna blizina brojnih restorana, suvenir šopova, prodavnica, mogućnost organizovanja brojnih izleta  za goste koji žele aktivan odmor i  dobar odnos cijene i kvaliteta usluge čine hotel Lighthouse pravim izborom za svakog gosta koji želi da istinski uživa u čarima ljeta. More, sunce, riba, vino i zvuk  gitare će Vas preporoditi i navesti da se uvijek vraćate Herceg Novom i nama, zadovoljni što ste bili naš gost.

Этот Joomla шаблон скачали тут.